YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

KUURBEHANDELINGEN

KUURBEHANDELINGEN VOOR OPTIMALE AANPAK VAN HUIDPROBLEMEN:

De 30 min. behandelingen worden alleen in kuurverband aangeboden om het gewenste resultaat te bereiken. 6 Behandelingen 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. Speciaal gericht op de volgende huidproblemen:

*Rimpels cq. huidveroudering           * Pigmentatie Stoornissen (sproeten, zwangerschapsmasker etc)

*Acne                                             * Verharde en verstopte Haarfollikels (keratosis Pilares)

*Rosacea of gevoelige huid               * Droge Huid

*Rokershuiden                                 * Littekenweefsel

*Donkere huid

Het effect van de kuurbehandeling is per persoon verschillend, e.e.a is afhankelijk van de indicatie, huidconditie en diverse factoren (gezondheid, medicatie, stress, roken, voeding etc). Hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn hangt af van de ernst van het huidbeeld en het gewenste effect!


VOOR INTENSIEVE MICRONEEDLING KIJK OP DEZE LINK CENZAA MICRONEEDLING


  ENERGY BOOTCAMP  4 x 45 min. PLUS gratis serum €199,00  

Uw huid in topconditie in 4 weken? Dat kan !! Deze bindweefselkuur biedt uw huid een intensieve work-out en snel zichtbare resultaten! Binnen de behandeling wordt de huid gedurende 4 weken, weekelijks op natuurlijke wijze verstevigd en spectaculair verbeterd, d.m.v. intensieve bindweefselgrepen en therapeutische producten. De behandelprijs is inclusief 4 behandelingen van 45 min. EN een exclusief serum wat het natuurlijk alternatief biedt voor Botox! Het Energetic Power Serum van Cenzaa of het Botufix Infusion van Ik Skin Perfection. Om de optimale huidcontitie te behouden adviseren wij Energetic of Profusion serie van Cenzaa of Het Botufix Infusion en de Relift+Care van Ik Skin Perfection.

De bindweefselmassage is ook los in te boeken om nadien de huid in condtie te houden, net als bij sporten geldt ook voor de huid, met 1 maal trainen bereiken we niet het beoogde resultaat!

Bewezen effecten: Rimpelreductie - vermindering lijntjes, kraaienpootjes en littekens - afname bindweefselspanning - verbetering doorbloeding - verbetering huidweerstand    

Jouw MUSTHAVES: Velvet Milk + Illuminating Mist - Energetic Power - Energetic Sunrise/Dream - Sunshield
       € 32,50

  FRUITZUURBEHANDELINGEN:  

De Cenzaa Mandelico Therapy: een behandeling gericht op huidverbetering en het vertragen en tegengaan van huidveroudering. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de milde, antibacteriële eigenschappen is deze behandeling uitermate geschikt voor de gevoelige, donkere, rosacea en acne huid. Oneffenheden verdwijnen en uw huidconditie verbetert. Natuurlijke microdermabrasie voor de gevoelige huid!

Cenzaa Glycol Therapy Intensieve en doeltreffende huidverbetering en een aanvullende behandeling op de Mandelico behandeling. Glycol kan nog dieper de huiddoordringen om daar elastine- en bindweefselproductie te activeren! Deze intensieve Fruitzuurkuur zorgt ervoor dat bovengenoemde problemen systematisch verbeterd zullen worden.

Welke fruitzuren er ingezet worden hangt af van de huidconditie en de huidwens.

Jouw MUSTHAVES: Velvet Milk + Illuminating Mist - Illuminating SkinPeel - Energetic Sunrise - Sunshield High


  


  COUPEROSE & ROSACEA - CONTROL YOUR SKIN KUUR  

Met bovenstaande behandelingen houden we roodheden onder controle, maar wilt u dit huidprobleem effectief aanpakken met langdurig resultaat, boek dan de Control Your Skin kuur. Deze kuur bestaat uit 6 intensieve behandelingen van 45 min. PLUS u ontvangt GRATIS de Silk Tenderness 24hrs creme (t.w.v. €42,50)! De perfecte creme voor de huid met roodheden en warmte.

Voor deze kuur betaald u geen €369,= MAAR €299,= EN een GRATIS 24hrs Creme!

Uw voordeel € 70,= PLUS GRATIS Silk Tenderness 24hrs. Creme!! 


Jouw MUSTHAVES: Velvet Milk + Velvet Mist - Calming Power - Silk Tenderness - Relaxing Touch