YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

SKIN & AGE PROGRAM

Het Skin & Age Program is erop gericht om het verouderingsproces van onze huid te vertragen en de huidconditie intensief te verbeteren en te behouden.

Het behandelprogramma richt zich op het verdunnen van de opperhuid en de cellen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van o.a. collageen en elastine. We werken m.n. in op de bindweefselcellen, dit is 'the place to be' als het gaat om huidverbetering!

We hebben hiervoor 2 prachtige behandelingen samengesteld die beide als doel hebben:

  • stimuleren van celvernieuwing;
  • Krachtige rimpelredutie;
  • Contourversteviging;
  • Regenereren van de huid;
  • Verbeteren van spankracht en elastischiteit;
  • Vochtgehalte op peil houden.

Beste resultaten worden verkregen in kuurverband! Behandelfrequentie is 4 behandelingen, 1 x per week. Dit komt overeen met de 28 daagse huidcyclus. Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de huidwens, huidconditie en aard/ernst van huidklachten en worden altijd persoonlijk afgestemt naar behoefte.

Jouw MUSTHAVES! : Silk Tripple freshness - Botufix Infusion - Relift+


SKIN & AGE POWER PROGRAM 45 min. € 46,50

veranderingen bespreken - reinigingsmassage - huidanalyse/behandelplan bijstellen - Peeling Step 1 - Peeling Step 2 - Peeling Step 3 - Serum Infusions aanbrengen - Bindweefselmassage t.b.v de infusions - 24 hrs verzorging - bescherming - professioneel thuisadvies


SKIN & AGE WELBEING PROGRAM 90 min. € 87,55

veranderingen bespreken - welkomstritueel - reinigingsmassage - huidanalyse/behandelplan bijstellen - Peeling Step 1 - Peeling Step 2 (optioneel) - Serum Infusions aanbrengen - Bindweefsel Infusionmassage - Healthy ResetMassage - Modellage Masker - Decollete Massage - Peeling Step 3 - Serum Infusions - 24 hrs verzorging - bescherming - professioneel thuisadvies


OPBOUW KUURPROGRAMMA:

WELLBEING PROGRAM + GRATIS Relift+POWER PROGRAM + GRATIS Botufix Infusion
WEEK 1Wellbeing 90 min.Wellbeing 90 min.
WEEK 2Wellbeing 90 min.Power 45 min.
WEEK 3Wellbeing 90 min.Power 45 min.
WEEK 4Wellbeing 90 min.Power 45 min.


Na afloop van het kuurprogramma is het aan te raden om de behandeling 1 x per 6-8 weken te herhalen voor het behoud van de huidconditie.

50% van de resultaten worden behaald en behouden door thuis de huid te verzorgen met de juiste IK produkten, de andere 50% wordt behaald in de IK salon, samen streven we naar 100% resultaat en behoud!

Omdat een gezonde huid wordt opgebouwd door gezonde cellen is het van belang om op jonge leeftijd gezond te eten, voldoende e bewegen en de huid goed te reinigen en te verzorgen.