YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

CENZAA MICRONEEDLING

DOORBRAAK OP GEBIED VAN ANTI-AGING, LITTEKENS EN PIGMENTATIE, zonder de gevaren van injectables en pijnlijke operaties!

Een toekomst waarin huidveroudering verleden tijd is?!


                                                                       vanaf €37,50       


Cenzaa Microneedling Therapy, ook wel behandeling met de dermapen genoemd, is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huidvolledig in tact. Tijdens de behandeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne verstelbare naaldjes behandeld. De verstelbaarheid van de naaldjes zorgt ervoor dat we de behandeling en de intensiteit kunnen aanpassen aan het te behandelen huidgebied en de individuele huidwens van u als klant. 

De bewust aangebrachte gaatjes in de epidermis (opperhuid/bovenste huidlaag) zorgt ervoor dat de produktie van groeifactoren, die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen, wordt gestimuleerd. Tevens verbetert de opname van werkstoffen door de huid en genereerd daardoor een maximaal en langduriger resultaat.

Op deze manier wordt huidverjonging bevorderd en zal de huid er frisser, mooier en steviger uit gaan zien. Fijne lijntje, rimpels en (acne)littekens worden zichtbaar verbeterd, de intensiteit van pigmentplekjes verminderd en afhankelijk van de oorzaak kunnen ze zelfs verdwijnen.

Cenzaa Microneedling gaat uit van een natuurlijke schoonheid, waarbij het uitgangspunt, in tegenstelling tot injectables en botoxbehandelingen, je eigen gezicht is met behoud van je eigen gelaatstrekken!!

Microneedling Therapy is een kuurbehandeling van 6-8 weken, al naar gelang de huidwens en het huidprobleem, waarbij het beste resultaat wordt bereikt in een kuur die opgebouwd is in combinatie met bindweefselmassage en fruitzuurbehandelingen.

De behandeling duurt minimaal 45 min. wekelijks gedurende 6-8 weken. Tegen meerprijs kunnen er specifiekere ampullen/botulinemasker bij ingezet worden om de behandeling te intensiveren. Dit gebeurd vanzelfsprekend altijd in overleg!


OOK IN TE BOEKEN ALS EXTRA BOOST TIJDENS EEN GEZICHTSBEHANDELING!
Voor iedereen is een behandeling met microneedles of dermapen goed om af en toe in te zetten. Ook voor jonge huiden om de huid even
letterlijk een schop onder haar 'kont' te geven. Letterlijk de huid wakker schudden en aan het werk zetten.
Je geeft de huid een extra boost en je versterkt je behandeling ermee! Lokaal huidproblemen te lijf gaan of het gelaat meebehandelen:

10 min. €24,00
20 min. €30,00


Het effect van de kuurbehandeling is per persoon verschillend, e.e.a is afhankelijk van de indicatie, huidconditie en diverse factoren (gezondheid, medicatie, stress, roken, voeding etc). Hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn hangt af van de ernst van het huidbeeld en het gewenste effect!