YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & NagelstylingErvaar een unieke behandeling die uw lichaam helpt te ontgiften en te ontstressen!!

De voeten bevatten 500.000 klieren. Door deze klieren worden tijdens dit proces de afvalstoffen uit het lichaam gesoaked en worden de voeten gevoed door rustgevende en hydraterende ingredienten als:

Magnesium Sulfaat: natuurlijke ontgiftiger, sterk reinigende werking
Groene Gember : ontstressed en hydrateerd de huid;
Sinaasappelschil : verzacht de huid en heeft een verfrissende werking;
Kurkboom extract : verzacht de huid en zorgt voor celvernieuwing.

Samen met de Somatology massage worden alle drukpunten onder de voet behandeld, het Detoxproces dieper in werking gezet waardoor het lichaam in balans wordt gebracht.

Tijdens de behandeling worden de nagels gevijld, nagelriemen verzorgd en eelt behandeld en eventueel kunnen de nagels voorzien worden van gelpolish (met de boeking aangeven ivm verlenging van de tijdsduur).

Om het Detoxproces nog meer te stimuleren geniet u tijdens de behandeling van een heerlijk kopje Rebalancing Tea van Cenzaa. Deze biologische kruidenthee is een ware detox infusion en heeft een toxische werking op afvalstoffen!! U kunt na afloop natuurlijk deze thee ook bij ons kopen zodat u thuis het proces kunt voortzetten.


Detox Soack 50 min. €36,95

met Gelpolish 80 min. €49,95