YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & NagelstylingEen mannenhuid heeft zo ook haar specifieke verzorging nodig, want een mannenhuid verschilt sterk met dat van een vrouw.
Doorgaans is deze huid steviger, vetter en de talgproductie is anders. Daarnaast heeft de mannenhuid vaker last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm.
Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor de huid. Verzorg de huid daarom dagelijks met frisse, matterende, hydraterende texturen, zodat de huidfuncties goed in balans gebracht kunnen worden en zorgen voor een fitte en egale huid.

Welke voordelen biedt een op de mannenhuid afgestemde behandeling?
Een gezichtsbehandeling reinigt de huid grondig, verbetert het aanzien van de huid en hydrateert intensief.
Vraag ons gerust om informatie, we hebben naast de heerlijke gezichtsbehandeling ‘Especially for Men’, ook gespecialiseerde therapeutische behandelingen voor de mannenhuid met problemen die meer zorgt vraagt.

ESPECIALLY for MEN ca.60 min.
Dubbele reiniging - huidanalyse - dieptereiniging - reinigend masker/of peeling - onzuiverheden verwijderen - vochtboost - stevige schouder/nekmassage - afsluitende verzorging op huidtype - thee/koffiemoment

€52,50


MEN MOMENTS ca. 90 min.
Tijdens deze ontspannende huidverbeterende behandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.
Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden en verbeteren. Tevens nemen we u met hydraterende en heerlijk
geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken mee in een diepe ontspanning:

geurreis - uitgebreide huidanalyse - diverse reinigingen, meerdere maskers en massages wisselen elkaar af - diverse afgestemde powerserums - Cenzaa Theemoment


€75,00
Gevoelige mannenhuid
speciaal voor de huid die gevoelig reageert op geur,eczeem, irritatie etc verwijzen wij naar de behandelingen van IkSkinPerfection


Ervaar je specifieke huidproblemen, dan hebben we onze Therapeutic en Cosmedical Treatments.

Vanzelfsprekend geven wij na de behandeling tips en adviezen mee voor de dagelijkse verzorging zodat de huid in de juiste conditie blijft!ONTHARING:
Als man kun je soms last ervaren van overbeharing van rug-/schouder of borstbeharing. Ook dan zit je bij ons op de juiste plek.
Wij werken met suikerpasta van Scandinavian Skin Candy Body Sugar. Dat is ontharen op een veel zachtere en minder
pijnlijke manier dan dat men gewendt is van harsen/waxen.
Bijkomend voordeel is dat de Sugar Pasta's van Skin Candy als enige verrijkt zijn met Xylitol
De voordelen van xylitol zijn: antibacterieel, schimmelwerend, houdt de ph-waarde op peil.
Daarnaast heeft het een hoger kleefvermogen aan haartjes, kleeft het niet aan levende huidcellen en veroorzaakt geen schade aan de huid.

Speciaal voor mannen hebben wij de Skin Candy Chap pasta ontwikkeld met de mannelijke geur van argan.

Ontharing/Sugaring Borst of Rug

€30,00

Ontharing/Sugaring Borst en Rug

€49,50


UITBREIDING TIJDENS BEHANDELING (aan te geven bij inboeking ivm tijd reserveren)
Diamond Touch ca. 15 min.€35,00
Bindweefselmassage€19,00
Speciale maskers vanaf€20,00
Contouring Eye Treatment (incl bindweefsel & special eyemasker)€20,00
Ampul€ 8,50