YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

  It's time to experience something special, something you've always wanted !  

  MEET NEW YORK By Cenzaa!  

                                                                                              

 1 Wake Up Boost       30 ML        €34,95

Quick morning energizer, een serum-masker met een zeer fijne, niet vettige structur die de huid ontspant en gladstrijkt

 2 Smart Repair               30 ML         €39,95

Liftende hals en decollete creme, geavanceerde formule die de huid verstevigd, zelfs onder de kaaklijn, spant de huid en verlicht pigmentvlekken

 3 Timeless Hands     100 ML        €22,95

Absolute Musthave voor uw handen! pakt verleis van stevigheid, dehydratatie en ouderdomsvlekken direct aan! Verzacht en herstelt!

 4 Nutribomb Spray   100 ML        €22,95

Deze hydratatiebom zorgt niet alleen voor een instant refreshing van uw huid maar is tevens een perfecte fixatie van uw Make-Up!

 5 Eau de NWYRK         50 ML       €51,95

Tijdloos, chic, zwoel en elegant, uw nieuwste verslaving met een vleugje verleiding. . . Laat u betoveren door de mysterie van deze eau de parfum

 6 Lip Conditioner                         €11,95

De beauty Musthave voor soft & kissable lips, perfecte bescherming tegen alle weersinvloeden, beschermt, voedt en herstelt.

 7 Scented Delicious                     € 5,95

De verfijnde en serene geur van de Sensational Sachet voorziet iedere ruimte van een bijzondere geurbeleving, gebruik hem in de huiskamer, toilet, badkamer, kledingkast, koffer en in de auto

                                          

                                                                                    NIEUW!!   NIEUW!!  NIEUW!!!  BY NWYRK  


                                                                                               

 8 Vitalize BodyCare  200 ML            €29,95

Hoogwaardige en hydraterende Lotion die de huid verstevigd, versoepelt en beschermt tegen uitdroging. de heerlijke verfijnde geur is een Lovely Experiende voor Body&Soul

 9 Body Crush             150 ML            €29,95

Luxueuze Bodyscrub van fijne suiker en sheabutter, waardoor op zachte wijze dode huidcellen verwijderd worden en de doorbloeding gestimuleerd wordt. Wanneer de bodyscrub met water uitgewerkt wordt ontstaat er een heerlijke mousse, lost de suiker op en zorgt voor een gladde en stralende huid!

10 Delicious Dream Tea  45 gr.          €10,15

Deze natuurlijke thee is een heerlijke combinatie van groene en zwarte thee en exotische citrusvruchten, aardbeien en rode bessen. De krachtige antioxidanten versterken ons immuunsysteem en gaan huisveroudering tegen. Antioxidanten beschermen tevens tegen de negatieve effecten van UVstraling en dat maakt dat deze thee zich bij uitstek leent voor de zomerse periode, ook als Ice-tea een zeer aangename verrassing!!

11 SKIN BOOST THERAPY                  €49,50

De beauty krachrpatser voor onmiddelijke, zichtbare effecten! last van een vermoeide huid, sta je regelematig onderhevig aan stress? Zie je steeds meer fijne lijntjes in je gezicht? Geef je huid dan een krachtige oppepper met de Skin Boost Therapy. Optimale hydratatie, verstevigende werking, herstel van de huidbarriere en een gladder huidoppervlak, sensationeel resultaat in 3 weken!

12 LASH & BROW SERUM                   €26,95

Voor zichtbare, vollere en mooiere wimpers en vollere wenkbrauwen in 4-8 weken. Stimuleert wimperhaargroei, beschermt tegen haar breuk en verdunning, peptiden verbeteren haardikte. Mooie lange wimpers e volle wenkbrauwen maken jou een vrouw van de wereld!