YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling


BOTULINE BEAUTY Therapy - GEEF RIMPELS GEEN KANS ! ca. 90 min.
Een unieke behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect! Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering a la minute, de combinatie van het Botuline Masq(zeer exclusief masker) en de activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitsraling en creeert een uiterst liftend effect.
Een unieke en luxe behandeling met het revolutionaire PCN2 Systeem, die moet u ervaren hebben.
Wordt rimpels de baas en laat u verrassen!

€92,00

ACNE/puistjes
Acne/puistjes en onzuiverheden kunnnen zich op alle leeftijden openbaren. Meestal openbaart deze problematiek zich bij pubers, maar ook latere leeftijd kan men hier veel last van ondervinden.
Acne wordt veroorzaakt door een abnormale verhoorning van de bovenste hoorncellen, een verhoogde talgproduktie en een ontsteking van de huid door aanwezigheid van bacteriën. Door deze drie oorzaken aan te pakken kan acne zichtbaar verminderen of zelfs verdwijnen. ook voeding speelt vaak een rol in het verergeren van uitbraken van ontstekingen! Met de juiste behandelmethode, (voedings)adviesplan en thuisverzorging kunnen we de oorzaken tegelijkertijd aanpakken en kunnen we maximaal resultaat behalen.

Doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals Acne, puistjes, onzuiverheden en littekens. Tijdens deze behandelingen ligt de focus op intensieve reiniging, diverse peelingenen een professioneel huidadvies. De behandelinge zijn los te boeken maar ook als kuurbehandeling. Bij laatst genoemde boekt u snel de meeste resultaten en kunt u middels losse behandelingen het behaalde resultaat vasthouden. Keuze voor de behandeling gebeurt altijd in overleg en wordt ten alle tijden afgestemt op de wensen van u als klant! Een overzicht van de behandeingen incl. prijzen vindt u hier

Vanaf €30,00
DERMAPEEL
Voor een aantal behandelingen is het zinvol dieper in de huid te werken om specifieke problematieken aan te pakken en op te lossen.Behandelingen met fruitzuurpeelings werken dieper de huid in en zeer resultaatgericht, in te zetten bij:
* Rimpels en lijntjes (huidveroudering);
* Acne;
* Couperose/Rosacea;
* Pigmentatie en
* Littekens
Behandelingen met fruitzuurpeelings zijn er voor het gezicht maar ook voor rug/decolleté.
Deze behandelingen zijn heel mooi te combineren met bindweefseltherapie, voor de mooiste resultaten boekt u ze in kuurverband.
Prijzen en mogelijkheden vindt u hier

Vanaf €36,00

COUPEROSE/ROSACEA Therapy
Vertoont de huid blijvende roodheid, harde rode bultjes, vochtophopingen of ontsierende adertjes?
Dit zijn typische symptomen van een Couperose en Rosacea huid. Onze therapiën zijn speciaal gemaakt
om blijvende roodheid en huidirritatie te reduceren.
Omdat deze problematiek staat niet op zich staat geven wij graag wat meer uitleg over de externe triggers die
deze roodheden veroorzaken en wat u zelf hierin kunt betekenen. Klik hier voor meer informatie.

zijn doeltreffend te behandelen wanner salon en thuisbehandeling nauwgezet op elkaar afgestemd zijn!

45 min. boostprogramm
Cenzaa Geurreis - welkomstritueel - Soft Cleansing - Huidanalyse - Voorbehandeling - Fruitzuur - Nabehandeling - Masker - Lymfdrainagemassage - 24hrs creme - Theeceremonie met thuisadvies

€ 62,25

60 min. Exclusive Therapy
Cenzaa Geurreis - welkomstritueel - Soft Cleansing - Huidanalyse - Voorbehandeling - Fruitzuur - Nabehandeling - Masker - Lymfdrainagemassage - Hyalurontherapy incl. uniek Couperose/Rosacea Peel Off Masker - 24hrs creme - Theeceremonie met thuisadvies

€ 81,95

Kuurbehandeling voor beste resultaat 6 x 45 min. plus GRATIS Silk tenderness t.w.v €46,70

€385,00

PIGMENTATIE
Vertoont uw huid ongewenste (pigment)vlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Wij kunnen daarbij helpen!
Geen vlekje dat zoveel namen heeft: Pigmentvlek, ouderdomsvlek,levervlek, zwangerschapsvlek, zonnevlek etc. ze duiden allemaal op hetzelfde, namelijk een verkleuring van de huid door een opeenhoping van pigment. Het aantal vrouwen en mannen die vragen naar behandelingenom hyperpigmentatie te bestrijden neemt sterk toe en alhoewel pigment het meest lastige huidprobleem is om aan te pakken is er zekerwel wat aan te doen!
Door middels van doeltreffende fruitzuren al dan niet in combinatie met microneedling (wij werken met de enige echte dermapen!) en het unieke Melasin Ampul (welke u ook thuis kunt doorgebruiken) creeert u een egale teint en een frisse uitstraling zonder vervelende vlekjes of plekjes!

Whitening & Brightening Therapy 30 min
reiniging - Huidanalyse - exclusieve dieptereiniging met mandelicopeeling - Fruitzuurbehandeling - nabehandeling - dag-/nachtverzorging op huidtype - advies gesprek

€46,50

60 min behandeling

€84,50