YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling


Met Cenzaa streven we het hoogst haalbare na. Intensieve, doelgerichte behandelingen, resultaat gericht werken aan de huid met 100% natuurlijke ingrediënten.  

Altijd in navolging van de nieuwste technologiën en voortdurend in ontwikkeling, Science om steeds de hoogst haalbare resultaten te behalen op gebied van huidverbetering en gebasseerd op Oosterse filosofie in combinatie met de leer van kruidengeneeskunde en uiterste ontspanning, immers een gezond lichaam, vrij van stress, geeft ook een gezonde stralende huid.

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan behandelingen, u kiest waarvoor u gaat! Gaat u voor heerlijke huidverbeterende ontspannende behandelingen dan voelt u zich perfect thuis bij de Cenzaa MOMENTS en onze unieke SEASONS behandelingen. 

Wilt u het hoogst haalbare resultaat en huidproblematieken voor zijn dan wel te lijf gaan, dan kiest u voor doeltreffende, effectieve Therapeutische behandelingen. HIer gaan we samen voor 100% resultaat, d.w.z 50% behalen we in de salon, 50% behaalt u thuis door behandeling en thuisverzorging nauwkeurig op elkaar af te stemmen, bijgesteld op de huidconditie en de huidwens! liftende bindweefselmassages, alpha hydroxy zuren en innovatieve high-tech formules van het Bag-in-Bottle-system, brengen u in een record tempo naar zichtbare huidverbetering.                           

Onze produkten worden niet op dieren getest en wordt er rekening gehouden met de natuur, door biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken en ompakkingen met het FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.