YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & NagelstylingAcne/puistjes en onzuiverheden kunnnen zich op alle leeftijden openbaren. Meestal openbaart deze problematiek zich bij pubers, maar ook latere leeftijd kan men hier veel last van ondervinden.

Acne wordt veroorzaakt door een abnormale verhoorning van de bovenste hoorncellen, een verhoogde talgproduktie en een ontsteking van de huid door aanwezigheid van bacteriën. Door deze drie oorzaken aan te pakken kan acne zichtbaar verminderen of zelfs verdwijnen. ook voeding speelt vaak een rol in het verergeren van uitbraken van ontstekingen! Met de juiste behandelmethode, (voedings)adviesplan en thuisverzorging kunnen we de oorzaken tegelijkertijd aanpakken en kunnen we maximaal resultaat behalen.

Cenzaa Acne & Clearify

Doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals Acne, puistjes, onzuiverheden en littekens. Tijdens deze behandelingen ligt de focus op intensieve reiniging, diverse peelingenen een professioneel huidadvies. De behandelinge zijn los te boeken maar ook als kuurbehandeling. Bij laatst genoemde boekt u snel de meeste resultaten en kunt u middels losse behandelingen het behaalde resultaat vasthouden. Keuze voor de behandeling gebeurt altijd in overleg en wordt ten alle tijden afgestemt op de wensen van u als klant!


Jouw MUSTHAVES: Rise & Shine Cleanser + Illuminating Mist - rebalancing power of Illuminating SkinPeel - Rebalancing Splash of Spirit30 min. Acne & Clearify   €30,00

prachtige behandelmethode voor onzuiverheden op rug,schouders e/o decolleté

45 min. Acne & Clearify   €47,75

facialbehandeling intensieve reiniging-dieptereiniging-verwijderen onzuiverheden-Herbal Powder masker-Peeling-verzorgende creme-huid/thuisadvies

60 min. Acne After €65,50

richt zich op het behandelen van de restacne of wel acne littekens.Door unieke combinatie van fruitzuren, hoogwaardige PCN2 werkstoffen en de bindweefselmassage wordt de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd, waardoor het huidoppervlak frisser gladder en egaler wordt en de huidstructuur wordt verfijnd.

Om littekens nòg doeltreffender aan te pakken kan het zinvol zijn om de Dermapen behandeling in te zetten, dit kan als losse behandeling en in kuurverband.
Kuurbehandelingen boeken altijd het meeste en het meest langdurige resultaat.


Het inzetten van het Acne&Clearify Ampul zorgt voor het intensieveren van de behandeling en draagt bij tot een schonere en zuivere huid + €7,50


Tip voor thuisverzorging:  zorg altijd voor een intensieve reiniging en een volwaardige verzorging . Een schone huid verminderd de kans op ontstekingen! Voorbeeld:

Rise&Shine Cleanser + Illuminating Mist = Reinigen

Rebalancing Spirit of Splash = verzorgen