GA VOOR RESULTAAT!

Als huidverbeteringsinstituut staan wij voor resultaat, daar ligt ons hart en onze ambitie. Resultaten behaal je echter alleen met elkaar, de huid is een complex orgaan en
staat bloot aan tal van invloeden waar zij ook op reageert. Huid intensieve behandelingen gaan daarom altijd gepaard met het thuisgebruik van onze produkten!
Wij staan in voor de veiligheid van onze produkten en de gezondheid van uw huid. Deze produkten zijn met zorg uitgekozen. Wanneer u intensieve salonbehandelingen ondergaat maar thuis produkten gebruikt die niet in harmonie werken met uw huid en onze behandelingen, kan resultaat ook niet gewaarborgd worden en kunnen wij eventuele huidreacties niet behandelen.
Huidverbetering is een samenspel van facoren die enkel goed tot uiting komt wanneer alle schakels kloppen, het is daarom dat wij ook het stuk voeding en lifestyle met u zullen bespreken met als doel een stralend eindresultaat!

LEDLight Therapy

Of het nu gaat om huidverjonging, pigmentproblemen, onzuiverheden, huidverslapping, vochttekort, rosacea, eczeem etc, er is geen huidprobleem wat niet pijnloos aangepakt kan worden.

Diamond Touch

Micordermabrassie middels de allernieuwste technieken, geeft u de innovatie in huidverbetering anno 2025!


Dermapen

Huidverjonging, huidverstrakking en zichtbare huidverbetering, zonder de gevaren van operaties e/o injectables.

Ultimate Skin System Therapy

Een Combinatie van de meeste geavanceerde technologie├źn maken de weg vrij naar
ultieme huidverbetering en huidverjonging