YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

ESPECIALLY FOR MEN

Een mannenhuid heeft zo ook haar specifieke verzorging nodig, want een mannenhuid verschilt sterk met dat van een vrouw.
Doorgaans is deze huid steviger, vetter en de talgproductie is anders. Daarnaast heeft de mannenhuid vaker last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm.
Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor de huid. Verzorg de huid daarom dagelijks met frisse, matterende, hydraterende texturen, zodat de huidfuncties goed in balans gebracht kunnen worden en zorgen voor een fitte en egale huid.

Welke voordelen biedt een op de mannenhuid afgestemde behandeling?
Een gezichtsbehandeling reinigt de huid grondig, verbetert het aanzien van de huid en hydrateert intensief.
Vraag ons gerust om informatie, we hebben naast de heerlijke gezichtsbehandeling ‘Especially for Men’, ook gespecialiseerde therapeutische behandelingen voor de mannenhuid met problemen die meer zorgt vraagt.


ESPECIALLY for MEN  ca.70 min.        €47,50
  Dubbele reiniging - huidanalyse - dieptereiniging - reinigend masker/of peeling - onzuiverheden verwijderen - vochtboost       - stevige schouder/nekmassage - afsluitende verzorging op huidtype


Vanzelfsprekend geven wij na de behandeling tips en adviezen mee voor de dagelijkse verzorging zodat de huid in de juiste conditie blijft!