Dermapen - dermaceuticals

Speciaal ontworpen om de resultaten te verbeteren van de Dermapen™️ of andere huid micro-needling procedures. DP Dermaceuticals™️ zijn geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren. Ieder DP Dermaceuticals™️ product is zorgvuldig ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze klanten een optimaal resultaat bereiken mede door de unieke kleine moleculaire samenstelling. Dermapen™️ en DP Dermaceuticals™️, een twee eenheid!

De DP Dermaceuticals onderscheiden zich van vele andere serums en producten door hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte uitgedrukt in kDa. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. Er zijn verschillende groottes van moleculen in de verschillende DP Dermaceuticals producten die ieder een specifieke functie hebben.

Het grotere molecuul welke een ‘onbeperkt’ moleculairgewicht kan vasthouden kan de huid niet binnendringen en is speciaal ontwikkeld om op de huidoppervlakte te blijven en om te dienen als bescherming.

Het normale molecuul zorgt voor langere opname van vocht in de huid door de bovenste huidlagen.

Het kleinste molecule in het HylaFuse™ Complex bevat biologische actieve ingrediënten die de huid wel kunnen binnendringen om zo de beste resultaten te behalen.
Dit maakt dat resultaten verder gaan dan alleen het huidoppervlak en bij uitstek aansluitend bij de serums die wij tijdens het microneedlen in de huid needlen.

U maakt uw kuur extra daadkrachtig door tijdens uw kuur thuis de dermaceuticals te gebruiken, uiteraard bent u daar geheel vriij in!