YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

Persbericht

CENZAA ZET YOURBEAUTYCARE IN DE SPOTLIGHTS MET NOMINATIE HUIDEXPERT AWARD

Cenzaa Nederland, het luxe huidverbeteringsmerk, heeft op 9 maart jl. de genomineerden van de felbegeerde Cenzaa Huidexpert Awards bekend gemaakt.
Eén van de trotse genomineerden is salon YourBeautyCare. Die u met liefde en passie voor de huid, op professioneel topniveau begeleidt naar het beste
resultaat in huidverbetering.
YourBeautyCare is genomineerd tot één van de beste huidexperts van Zuid-Nederland.

Deze waanzinnige nominatie behaal je niet zomaar. De salon bezit een professionele uitstraling, waar aandacht en warmte voor de klanten en het optimale
huidverbeteringsresultaat altijd het uitgangspunt zijn. Dit is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij Cenzaa. YourBeautyCare, gevestigd in Beuningen
heeft een geweldige nominatie gekregen en maakt daarmee een glansrijke kans voor de award in de categorie Beste Cenzaa Huidexpert van Zuid-Nederland!

Aandacht en Professionaliteit
Deze prestigieuze award staat voor uitstraling, expertise en laat zien dat salons geweldige ondernemers zijn met vakmanschap en een waanzinnig professioneel salonplan.
De bevindingen van de mystery guests en de Cenzaa vakjury resulteren in een eervolle nominatie.
Alle Cenzaa-salons hebben een hoog niveau van vakkennis en bieden de kwaliteit die u van een Cenzaa-salon mag verwachten.
De genomineerden hebben zich geweldig ontwikkeld en verdienen het om in de spotlights te worden gezet.

Uitreiking Awards
YourBeautyCare is genomineerd samen met twee andere prachtige salons in de categorie Beste Cenzaa Huidexpert van Zuid-Nederland.
De winnaar van de allerbeste salon wordt bekend gemaakt op 15 juni 2018.

Ontwikkeling Cenzaa-salons

Met behulp van het Cenzaa Huidexpert Award programma worden onze salons continue ondersteund om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren.
Zo kunnen zij u nog beter van advies voorzien en aandacht schenken aan uw specifieke huidwensen en -problemen.
Your Beauty Care maakt kans op de prestigieuze award, heb jij de salon al een bezoekje gebracht?