YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

VISIE VAN EEN GROENE SALON

                                                 


In onze salon hebben we bewust gekozen voor Natuurlijke Huidverzorging en Groene Cosmeceuticals.

Waarom?

De klant van nu wordt steeds bewuster als het op de verzorging van de huid aankomt, en meer nog het behoud van een mooie huid en terecht! 
Steeds meer mensen ervaren vandaag de dag vervelende reacties op hun huid door gebruik langdurig gebruik van verkeerde huidcosmetische verzorgingsprodukten,
produkten met veel toevoegingen als parabenen, minerale oliën, mits, parfums, paraffineprodukten etc etc.

Veel merken die vrij verkrijgbaar zijn zonder enige advies gebruiken deze toevoegingen, omdat het goedkope grondstoffen zijn en ze een comfortabel gevoel
op de huid geven. Echter maken stoffen als paraffine en minerale olie de huid lui, het legt een laagje over de huid heen zodat het prettig aan lijkt te voelen. 

Maar de huid wordt dusdanig afgesloten zodat de huidcel zelf niks meer doet. Parfums werken irriterend op de huid en zorgen maar al te vaak op den duur voor het ontstaan van reacties en andere vervelende huidproblemen.

Natuurlijke Huidverzorging staat achter het 'Less-is-More' Principe, hoe natuurgetrouwer het produkt, hoe minder ongewenste toevoegingen er gebruikt worden, des te beter wordt het verdragen in de huid en dat zie je!

Onze huid is ons grootste orgaan, een orgaan wat ons hele lichaam moet beschermen tegen invloeden van buitenaf. We hebben er maar één van, dus moeten we er goed mee omgaan om haar zo lang mogelijk in een zo gezond mogelijke conditie te behouden. Dit doen we door haar dagelijks goed te reinigen en te voeden, met produkten die afgestemd zijn op ons eigen huidtype en door een aantal keer per jaar de huid op een goede manier intensief te laten behandelen, een soort APK keuring maar dan voor de huid.

Niet alleen de juiste huidverzorgingsprodukten zijn van belang om de huidconditie op peil te houden, eens zo belangrijk is een goede zorg van onze binnenkant en leefomstandigheden. 
Een goede lichamelijke gezondheid zorgt ervoor dat alle organen optimaal kunnen functioneren.  Zon, stress, verdriet, slaaptekort, alcohol, roken, verkeerde voedingsgewoonte, te weinig beweging etc. spelen zeer zeker ook een grote rol in onze lichamelijke conditie en gezondheid en laten letterlijk hun sporen achter op onze huid. De huid is ons grootste uitscheidingsorgaan, wanneer we gezond en lekker in ons vel zitten stralen we dat naar buiten toe uit.

Aan een mooie huid moet je werken, huidverzorging, het juiste thuis advies en behandelingen op maat samen, zorgen voor een juiste balans. 

Zo werken we samen aan een gezonde huid die u als klant nog lang laat stralen.