YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

DE SALON

      

      

  

Gelegen in de rustige omgeving van de Beuningseplas, biedt YourBeautyCare meer dan "gewoon" een schoonheidssalon.

YBC onderscheidt zich door behandelingen aan te bieden die niet het karakter hebben van een doorsnee schoonheidsbehandeling, wij bieden huidverbeterende behandelingen aan gecombineerd met innovatieve behandel- en massagetechnieken. Door deze combinatie worden onze behandelingen ervaren als ware WELLNESS belevingen, met de luxe van natuurlijke produkten en de diverse ontspannende massagetechnieken, zijn we in staat u even weg te halen uit de hektiek van alledag en het beste uit uw huid te halen.

YourBeautyCare staat synoniem voor 'zorg en aandacht voor uw schoonheid'. Uiterlijke schoonheid komt tot stand als er een balans is tussen innerlijke gezondheid, rust & ontspanning, een juiste dagelijkse verzorging en gebruik van kwalitatief hoogwaardige produkten.

Vanuit dat gedachtegoed zult u bij ons in de salon behandelingen aantreffen, waarin ruimsschoots de tijd voor u als klant genomen wordt, ondersteund door een ontspannen sfeer en enkel kwaliteitsprodukten met een natuurlijk karakter.

Individuele aandacht, resultaatgerichte intensieve behandelingen en een altijd eerlijk advies maken samen het persoonlijke concept, waarin we samen gaan streven naar een stralend eindpunt. Niet voor niks is onze slogan "alles met aandacht maakt je mooier"

Er is een ruim aanbod aan behandelingen, verzorgend, oppeppend e/o ontspannend, maar ook intensieve huidverbeterende kuurbehandelingen voor man, vrouw en jeugd maar ook
revitaliserende lichaamsbehandelingen en massages (Women Only!).


Om de gezondheid van uw huid te waarborgen, wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige natuurlijke produkten:

CENZAAvoor ultieme natuurlijke huidverbetering en langdurige ontspanning!

Ik Skin Perfection voor natuurlijke huidverbetering met groene cosmeceuticals vanuit het 'LESS-IS-MORE' principe


YBC biedt 2 x per jaar unieke seizoensbehandelingen aan. Deze onderscheidende belevingen zijn een absolute aanrader om u even weg te laten voeren en u over te geven aan een diepe ontspanning.

Diverse keren per jaar volgen wij nieuwe certificeringen zodat onze kennis altijd up-to-date is en blijft.


Tevens is YBC een nagelstudio, u kunt bij ons terecht voor het zetten van Gelnagels en Gelpolish, nagelverlenging en diverse cosmetische hand- en voetbehandelingen.
Ook hier wordt hygiëne meer dan gewaarborgd, houden we trends en trainingen bij en krijgt elke klant haar eigen vijlenset.
Meer hierover treft u aan onder het kopje "Nagelstudio".


In de Webshop kunt u 24/7 terecht voor het bestellen van uw favouriete produkten.

Via "AFSPRAAK INBOEKEN" komt u in de  Online Agenda, waar u op eenvoudige wijze een tijdsstip kunt zoeken en inboeken voor de gewenste behandeling.

Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u een warm welkom te heten.


Sabine Pallandt-Daniels - SkinTherapist, Wellness expert, Microneedling/Dermapen expert en Allround Nagelstyliste

Manouk Cannavacciuolo - Gelstyliste en Manicure specialiste, Lashlifting Expert, Allround Brow Artist

Sophie Pallandt - Schoonheidsspecialiste, IKSKIN therapist en Allround nagelstylisteklik hier om naar de officiele website van CENZAA te gaan: www.cenzaa.nl  of van IK SKIN PERFECTION www.ik-skinperfection.nl