YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

                                                      


IK SKIN PERFECTION  Dé doorbraak in pure huidverzorging!


U hecht veel waarde aan pure, natuurlijke, betrouwbare cosmetica?  Heeft u een gevoelige huid e/o reageert u snel op reguliere consumentencosmetica met huidirritaties? U bent op zoek naar een veilig en betrouwbaar merk wat zacht is voor de huid?

Dan is IkSkinPerfection hèt cosmeticamerk voor u!  Pure en natuurlijke ingrediënten, met oog voor de gezondheid en met liefde voor de huid. Onze huidverbeterende produkten zijn zacht voor zelfs de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij iedere denkbare huidwens, -probleem.
Wij bieden een scale aan behandeling van ontspannened en huidverbeterend tot specialistische behandelingen.  

IkSkinPerfection staat voor:

 * 100% natuurlijke, krachtige werkstoffen : groene cosmeceuticals;
 *  produkten volgens het "NO-Label";
 *  Produkten met de juiste PH-Waarden
 *  Behandelingen volgens het 4 fasen reset Programma;
 *  Balans met veilige cosmetica en Innergoods;
 *  Ultieme Power serums;
 *  Daadkrachtige zuren en
 *  een Medical Collection!


HET 'NO-LABEL'  Wij zeggen NEE tegen huidonvriendelijke ingredienten!

Als mooi en gezond oud worden onze wens is, dan moeten we weg blijven van stoffen die onze huid belasten en overgevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken als ook vroegtijdige huidveroudering in de hand werken. Deze belastende stoffen, de zogenaamde allergenen, vormen een absolute NO voor IkSkinPerfection, wij gaan voor een gezonde huid, zonder triggers, zonder ingrediënten waar onze huid eenvoudig weg geen antwoord op heeft! Op al onze produkten treft u het  'NO-Label' aan, hiermee laten we zien dat onze groene cosmeceuticals geproduceerd worden :

  • zònder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine;
  • zònder synthetische geurstoffen (parfums);
  • zònder kleurstoffen en
  • zònder belastende stoffen!


Wij kiezen er bewust voor om alleen te werken met huidvriendelijke cosmeceuticals die de huid geen schade e/o irritatie kunnen toebrengen. IkSkinPerfection is tot stand gekomen door een samenwerking met gerenommeerde dermatologen, huidtherapeuten en farmaceuten. Hierdoor hebben we een prachtig Groen merk neer kunnen zetten waar zelfs de meest gevoelige huiden zichtbaar mee verbeteren en herstellen. En als zelfs de meest gevoelige huid hierdoor verbeterd is het geschikt voor ALLE huiden....dus ook voor die van U!

Vanuit die filosofie kiezen wij bewust voor de kracht van puur, zuiver en natuurlijk...het beste voor uw huid, dat wilt u toch ook?


Met onze Groene Cosmeceuticals en het speciale Healthy Resetprogramma hebben we alles wat nodig is om in de diepere huidlagen door te dringen. Hierdoor kunnen we de huid herprogrammeren ofwel resetten wat resulteert in structurele huidverbetering vanaf de basis.