YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

                                                                  Rosacea

Steeds meer mensen krijgen te maken met roodheid in het gelaat. Een aandoening die door velen als storend en vervelend ervaren wordt. Roodheden in de huid kunnen voorkomen uit een gevoelige huid en later resulteren in aandoeningen als Couperose en Rosacea. We zien dan een huidbeeld met blijvende roodheid, harde rode bultjes, vochtophopingen of ontsierende adertjes.

Blijf er niet mee rondlopen, ook met onze GROENE COSMECEUTICALS kunnen we deze aandoening te lijf gaan!

Het IK SKIN & REDNESS Program biedt verlichting bij gevoeligheden en roodheid, werkt kalmerend, celvernieuwend en weerstandverhogend, gaat irritatie en zwelling tegen. Samen met de DO's en DONT'S, een passend huidadvies en uitleg over de triggers van roodheden, bieden we een herstellende behandelingen, waarin de huid op een prachtige wijze in balans gebracht wordt.
  60 min. SKIN & REDNESS POWER PROGRAM          € 60,=  

Huidanalyse - milde reiniging - behandelplan aanpassen -  Lysingmoment - Infusion/serum techniek - Lymfedrainage/maskermoment - oor-hoofdhuidmassage - organic Peeling - Infusion/serumtechniek - 24hrs creme - Matchasmoothy met huidadvies

  90 min. SKIN & REDNESS WELLBEING PROGRAM   € 90,=  

Huidanalyse - Organic Oilmassage - milde reiniging - behandelplan aanpassen -  Lysingmoment - Infusion/serum techniek - Lymfedrainage - Infusion/serumtechniek -PredRed Masker - oor-hoofdhuidmassage - organic Peeling - Infusion/serumtechniek - 24hrs creme - Protect+Care - Matchasmoothy met huidadvies


Jouw MUSTHAVES: Silk Tripple Freshness - PreRed Infusion - Recover+                                                                           


VOOR MAXIMAAL EN LANGDURIG RESULTAAT GAAT U VOOR DE INTENSIEVE KUURBEHANDELINGEN EN ONTVANGT U EEN PRACHTIGE KORTING PLUS GRATIS PRODUKTEN!:

Om een optimaal resultaat te kunnen behalen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, gecombineerd met op de salonbehandeling afgestemde thuisverzorging. Het effect van de kuurbehandeling is per persoon verschillend, e.e.a is afhankelijk van de indicatie, huidconditie en diverse factoren (gezondheid, medicatie, stress, roken, voeding etc). Hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn hangt af van de ernst van het huidbeeld en het gewenste effect!


  VOORBEELD KUURBEHANDELING:  

4 x 60 min. Powerprogram       incl. thuisverzorgingsset (t.w.v €55,45)   €255,=   Òf   €295,= dit is incl. 2 x exclusief PRERED Masker

6 x 60 min. Powerprogram       incl. thuisverzorgingsset (t.w.v €55,45)   €375,=  

4 x 90 min. WellbeingProgram incl. thuisverzorgingsset (t.w.v €55,45)   €375,=


  Uw voordeel is €40,45 en inclusief een thuisverzorgingsset !  

                          De thuisverzorgingsset bestaat uit het Pre-red Infusion/serum en het Double Cream mask(masker/intensieve nachtverzorging)