Wanneer speciale zorg nodig is

Soms is er meer nodig om een huid te geven wat hij nodig heeft. Dat geldt zeker in wanneer u klachten ervaart als eczeem, psoriasis, extreme (over)gevoeligheid van de huid.
En zeker wanneer men door ziekte en zware medicatie door een lang traject moet gaan.
Het is juist dan noodzakelijk om in contact te komen met produkten die in harmonie werken met de huid, pure produkten, zonder toevoegingen, die in staat zijn een huidbarrière weer in balans te brengen en uw huid met zachte, milde, maar wel daadkrachtige werkstoffen te behandelen.
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informtie.

SPECIAL CARE MAANDEN

De maanden Februari, Oktober en November staan in het teken als 'Cancer Awareness' maanden.
Tijdens deze maanden doen wij graag iets extra's voor deze kwetsbare doelgroep

Speciale Huidzorg

Van een gevoelige e/o van een eczeem huid kun je behoorlijk last ervaren, het lijkt soms of die huid niks kan verdragen en alsof niks werkt. Speciaal voor deze huidbeelden heeft IkSkinPerfection de Medikallijn.

Huidzorg bij Kanker,
bestraling e/o Chemo

Wanneer u zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat, gebeurt er veel met uw huid, daarom wil je je huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft uw huid rust en extra verzorging nodig, daarom loont het de huid zo goed mogelijk verzorgen.

Facial Reflex Massage

Niet alle massages mogen gegeven worden, wanneer u behandeld wordt voor kanker of chemo e/o bestraling ondergaat. Een uitzonder hierop vormt onze unieke Facial Reflex Massage.


Onze Special Care Produkten

Speciaal ontworpen en veilig bevonden voor de meest kwetsbare huiden.
Produkten die alleen goed kunnen doen, zacht zijn voor de huid maar wel bijzonder effectief.