DE HUID EN KANKER


Wanneer je ernstig ziek wordt en ingrijpende behandelingen moet ondergaan zoals Chemotherapie, Bestraling en zware medicatie, dan veranderd er veel in je leven
maar ook in en met je huid. Onze huid is ons grootste orgaan, een uitscheidingsorgaan. Alles wat er gebeurd in ons lichaam aan processen zien we terug in onze huid.
Niet voor niks wordt de huid ook wel de spiegel van onze ziel genoemd.

Tijdens een behandeling tegen kanker gebeurt erook veel met de huid. De huid kan uitdrogen, gaan schilferen, rood worden en gaan jeuken.
Als je op tijd start met het verzorgen en beschermen van de huid op de juiste manier, dan kun je vaak zelf iets aan de neveneffecten doen.
Maar de meeste huidverzorgingsprodukten worden op dat moment een 'No-Go', deze verzorgingsprodukten mogen n.l. géén huidirriterende bestanddelen
bevatten als alcohol, parfums en met name phyto-oestrogenen (zoals bv Aloë Vera) etc. en geen huidverstorende bestanddelen.

1 op de 3 mensen krijgen ooit kanker!
2 op de 3 hebben last van neveneffecten op de huid ten gevolgen van de medicatie e/o behandeling!
Waarschijnlijk heb je je nooit echt gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Maar je bent niet de enige!
38 mensen per dag hebben professionele huidzorg nodig na/tijdens hun behandeltraject!
Wij zijn van mening dat 'huidzorg bij kanker' te lang te weinig aandacht heeft gekregen die het wel verdiend!
Wist je dat de Medical Collection van ikSkinPerfection het enige product is dat speciaal ontworpen is voor behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?
Daarvoor zijn zij zelfs door een speciale vakjury eenduidig uitgeroepen tot winnaar van het "Professional Beauty Product of the Year" .

Deze nieuwe, veilige en uiterst zachte huidverzorging maakt het mogelijk om tijdens deze periode goed voor je huid te kunnen zorgen en, misschien
nog wel belangrijker, om toch tussen alle heftige tijden en kuren door, even te kunnen ontspannen in de stoel bij je schoonheidsspecialiste.
Puur even die tijd voor jezelf te kunnen nemen met de zekerheid dat de produkten geen schade kunnen toebrengen aan je kwetsbare huid,
alleen maar even weer dàt momentje van 'alleen even mens zijn en genieten', want dat is zo belangrijk.

DeSilk+, Recover+, De-Itchy+en deButterly Cream zijn daarom zeer geschikt bij behandeling met bestraling en tijdens chemokuren.

Heb je vragen met betrekking tot dit onderwerp? Voel je vrij om ons te benaderen en verder te praten over de mogelijkheden, want die zijn er, ook in deze periode.
Of vraag onze speciale folder op.


IKSKIN Medical 50 min. zonder epileren/ontharen
huidanalyse - behandelplan - ultrazachte reiniging - milde reiniging - masker verrijkt met De-Itchy - handmassage met De-Itchy - afgestemde
24 uurs verzorging - theemoment met thuisadvies

€50,00

Facial Reflex Treatment 60 min.

€60,00


Alle produkten van IkSkinPerfection Medical helpen je om je huid mooi te houden en te verbeteren tijdens je behandeling. Zelf kun je thuis ook e.e.a doen om de zorg voor je huid op peil te houden, lees hier verder.

IkSkinPerfection werkt alleen met 100% actieve en groene bestanddelen, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen en zijn veilig te gebruiken
tijdens chemokuren en intensieve medicatie.