Cosmetische Hand- en Voetverzorging

MANICURE
Geen kunstnagels maar wel mooie en verzorgde handen, dat kan natuurlijk altijd. Met onze diverse manicure behandelingen maken wij de handen tot mooie blikvangers.
We verzorgen de nagels van nagelriem tot nagelplaat. Vijlen ze in een mooie vorm en op gewenste lengte.

Veel mensen hebben last van droge handen. Als je bedenkt hoeveel keer we dagelijks met onze handen in aanraking komen met water, al dan niet met reinigingsmiddelen, EN ze altijd onderhevig zijn aan alle weersomstandigheden, dan is dat niet zo vreemd.
We geven graag advies, welke verzorging uw handen nodig hebben, welke handcreme/- verzorging er het beste bij uw handen past en adviseren heel graag onze zeepvrije handsoaps, waardoor de handen niet extra uitdrogen.

Cosmetische Hand- of Voetverzorging


Varierend van een basis Manicure vanaf

€ 15,00

tot de luxere varianten vanaf

€ 22,50


SPA TREATMENT € 35,00
Heerlijke voetbehandeling met de nieuwe Cuccio Pedicure Treatment
Ervaar een heerlijke voetenbad met verkwikkende zouten tegen vermoeide voeten, vervolgens verweken we aanwezig eelt en ervaart u een heerlijk romige Saltscrub, waarbij dode huidcellen en de verweekte eeltlagen mee verwijderd worden. De voeten voelen weer heerlijk zacht. Nadat we de nagelriemen verzorgen en de teennagels mooi in model vijlen, trakteren we de voeten na een ontspannende massage op een heerlijk verkoelend en verkwikkend masker wat de huid revitaliseert, rijk aan antioxidanten, mineralen en vitaminen.
Daarna crèmen we ze lekker in en voelt u zich als herboren!

Wilt u de voeten extra verzorgen, dan raden wij u een mooie gellak aan diie de tenen er wekenlang mooi uit laten zien.

Gellak upsell

+ €17,50

Gellak Nabehandeling upsell

+ €22,00  

Ervaar een unieke behandeling die uw lichaam helpt te ontgiften en te ontstressen!!

De voeten bevatten 500.000 klieren. Door deze klieren worden tijdens dit proces de afvalstoffen uit het lichaam gesoaked en worden de voeten gevoed door
rustgevende en hydraterende ingredienten als:

Magnesium Sulfaat: natuurlijke ontgiftiger, sterk reinigende werking
Groene Gember : ontstressed en hydrateerd de huid;
Sinaasappelschil : verzacht de huid en heeft een verfrissende werking;
Kurkboom extract : verzacht de huid en zorgt voor celvernieuwing.

Samen met de Somatology massage worden alle drukpunten onder de voet behandeld, het Detoxproces dieper in werking gezet waardoor het lichaam in balans wordt gebracht.

Tijdens de behandeling worden de nagels gevijld, nagelriemen verzorgd en eelt behandeld en eventueel kunnen de nagels voorzien worden van gelpolish (met de boeking aangeven ivm verlenging van de tijdsduur).

Om het Detoxproces nog meer te stimuleren geniet u tijdens de behandeling van een heerlijk kopje Rebalancing Tea van Cenzaa. Deze biologische kruidenthee is een ware detox infusion en heeft een toxische werking op afvalstoffen!! U kunt na afloop natuurlijk deze thee ook bij ons kopen zodat u thuis het proces kunt voortzetten.


Detox Soack 50 min. €36,95

met Gelpolish 80 min. €49,95
PARAFFINE BEHANDELINGEN    (IVM COVID-19 TIJDELIJK NIET MOGELIJK!)
Het zijn intensief verzorgende behandelingen voor ruwe, droge en gebarsten handen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel, zelfs de meest droge huid wordt weer zacht en elastisch.

Een paraffinebehandeling stimuleert de doorbloeding van de handen. Door de warmte gaan de poriën open staan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in de diepere huidlagen van de handen trekken. Hierdoor vindt er een dieptereiniging en een intensieve verzorging plaats.
Na deze behandeling voelen de handen zeer aangenaam en zacht aan. Een heerlijk moment voor jezelf met een direct voelbaar en zichtbaar resultaat.

Voor wie is een paraffinebehandeling geschikt? Voor iedereen maar in bijzonder voor:
* pijnlijke schrale handen, zelfs met kloven;
* eczeem handen;
* Artrose handen en reumatische handen;
* Winterhanden

Paraffinepakking 20 min. (incremen plus pakking)

€ 10,00

Paraffine Plus (basis + scrubben van de handen)

€ 15,50

Paraffine Luxe (Plus + uitgebreide manicure en massage)

€ 32,50