Prijswijziging 2022

Helaas zijn wij genoodzaakt om dit jaar onze prijzen bij te stellen. Vanaf het moment dat in 2020 COVID ook in ons land voelbaar werd, zijn wij niet alleen al 8 maanden bij elkaar gesloten geweest, maar hebben wij ook al 2 x prijsverhogingen doorgevoerd gekregen van onze leveranciers. Tot op heden hebben wij deze verhogingen niet doorberekend in onze behandelingen. Nu er wederom een prijsverhoging zich aandient kunnen wij niet anders dan onze behandelprijzen aan te passen.

Toeleveranciers hebben hun prijzen verhoogd omdat de kosten van transport, verpakking, papier en werkstoffen de laatste jaren behoorlijk zijn toegenomen. Daarnaast zijn door de diverse COVID maatregelen tekorten ontstaan aan grond-/werkstoffen waardoor deze door hun schaarste in prijs gestegen zijn.
De cosmetiche industrie kamt daarnaast met nieuwe wettelijke eisen waaraan verpakkingen en werkstoffen/produkten moeten (gaan) voldoen, waaronder b.v. ook het verwijderen van microplastics uit produkten. Dergelijke aanpassingen kosten veel tijd, onderzoek, een werkstof weglaten of vervangen is niet zomaar gedaan.
In het geval van b.v.een crème, laat het die crème anders voelen, ruiken, ervaren etc, zo kan het een product ook laten "uit een vallen" en hoewel men het beste wil voor (in dit voorbeeld uw huid) wilt u een soortgelijk aanvoelend product terug met eenzelfde zo niet beter resultaat.
Al met al hebben dit soort wettelijke bepalingen ervoor gezorgd dat prijzen zijn toegenomen.
Wij hopen op uw begrip dat wij om bovengenoemde redenen vanaf feb. 2022 nieuwe prijzen hanteren .

De nieuwe prijzen zijn op de website al aangepast.