DIAMOND TOUCH - Microdermabrassie anno 2025


Revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie!

Oogverblindende resultaten met de Cosmedische Huidtherapie!

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid. De kracht schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor jou belangrijk kan zijn om lekker in je vel te zitten.

Cosmedische huidtherapie helpt je een stralende huid terugkrijgen door het creëren van een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Te mooi om waar te zijn denk je? Ons geheim: de High Tech DiamondTouch.

Speciaal voor jou ontwikkelden we een revolutionair en compleet huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblinde resultaten anno 2025; nu al voor iedereen bereikbaar!
De gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde Cosmedical Therapist. Afhankelijk van je huidwens of huidprobleem, ondergaat je huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan.
De behandeling begint met een fruitzuurpeeling, gevolgd door een intensieve bindweefselmassage voor een kick-start van de collageenproductie. In de volgende stap wordt er maximale verbetering van huidstructuur bereikt met het High Tech Diamond Touch apparaat en Serum infusion. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Je gaat weer stralen!

Als aanvulling op uw huidverbeterende behandeling raden wij u een collageensuppletie aan van RevitalTrax. Dit complex versterkt en
versneld uw resultaten. Meer hierover leest u hier

Toegevoegd aan elke willekeurige behandeling 15 min.

€ 35,00

Diamond Touch Behandeling 55 min. huidanalyse - reiniging - dieptereiniging - Diamond Touch - Speciaal masker - 24hrs verzorging

€ 70,00

Instant Lift 105 min. combinatie van 3 behandelingen : Bindweefseltherapie - Botuline Beauty - Diamond Touch

€120,00

Ultimate Skin Therapy

zie hier