YourBeautyCare Praktijk voor Huidverbetering & Nagelstyling

Een heel jaar lang blijvend voordeel - hoe MOOI is dat!

JIJ.... je vindt het belangrijk om er goed uit te blijven zien en je weet dat maximaal resultaat alleen te behalen is wanneer je salonbehandeling en thuisverzorging nauwkeurig op elkaar afstemt. Neem jij alleen genoegen met het beste voor jouw huid?
Dan denken wij graag met je mee en geven we je de kans om een heel jaar lang te profiteren van blijvend voordeel op zowel je behandelingen als je produkten!!


VIP ONLY

Met deze pas maken we je in 1 keer een echte VIP! Wat mag je verwachten? De VIP ONLY Pas schaf je eenmalig aan voor een bedrag van €54,95 en is een jaar lang geldig. De pas is persoonsgebonden en geeft je direct de volgende voordelen:

  • 10% korting op alle produkten het hele jaar door (m.u.v. aanbiedingen)
  • 10% korting op alle Special Treatments* en kuurbehandelingen**
  • 20% korting op alle BodyBehandelingen
  • regelmatig speciale voordelen/acties voor VIP klanten ONLY
  • mogelijkheid om een jaar lang vooruit in te boeken

De 10% korting geldt tevens op toevoegen van aanvullende huidverbeterende produkten/handelingen tijdens elke willekeurige behandeling:   
ampullen . Enzym Peeling . speciale maskers . toepassen van bindweefselmassage of lymfedrainage

* Onder special Treatments verstaan we behandelingen als:
Cenzaa:   Hyaluron Vitality . Couperose/Rosacea . Botuline Look & - Face . Seasons 100min. behandeling . Jaipur Body&Face. Wat Maak Je Me-Nu 100 min.

IkSkinPerfection:
IK Skin&Redness . IK Skin&Age . IK Skin&Acne . Just Mix Program . Wat Maak Je Me-Nu 100 min.

** de korting geldt voor kuurbehandelingen:Bindweefselkuur, Fruitzuurkuur, Dermapen/microneedling, m.u.v die behandelingen die al een aanbiedingsprijs hebben met een gratis produkt zoals de : Energy Bootcamp (tenzij deze wordt uitgebreid met meerdere behandelingen) en de Control Your Skin Kuur.


VIP BODY

Soms heb je behoefte aan extra ontspanning, een momentje voor jezelf waarin je even kunt ontstressen. Wist je dat regelmatig een massage ondergaan je weerstand verhoogt en de kans op welvaartsziekte als overspannenheid en een burnout verminderd? Binnen het Cenzaa Assortiment kennen we een aantal unieke Bodybehandelingen:

  • Siwa Feelings
  • Hawaiian Feelings
  • Himalaya Feelings
  • Jaipur Feelings   

Voor de VIP Body Pas betaal je eenmalig een bedrag van €45,50. De pas is persoonsgebonden, is een jaar lang geldig en geeft je direct een korting van 20% op elke Feelingsbehandeling. Ben je 4 keer geweest dan ontvang je de volgende keer een bodyprodukt naar keuze gratis! Kom tot rust en ENJOY YOUR MOMENT!Een VIP kaart is bedoeld om jou een jaar lang van extra voordeel te laten genieten, maar is natuurlijk ook heel leuk om iemand kado te doen!