webshop | Kado artikelen | Theebuis Groot Royal Winter Tea

Theebuis Groot Royal Winter Tea


€ 3,90

Prachtige winterse groene & witte theemelange met o.a. appel, ananas, cardemom,gember en kaneel.

Vruchtentheeënzijn er in vele smaken en soorten. De basis bestaat voor het grootste deel uit stukjes Hibiscusblad, Rozebottelschil en Appel en de smaak wordt door diverse bestanddelen en Aroma's verder verfijnd.
Door zijn verfrissende smaak is een vruchtenthee een ideale coffeïnevrije dorstlesser, welke zowel heet als koud te drinken is. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan lekkere en interessante thee soorten waar uw klanten van zullen genieten.
En dan nog een tip over ijsthee:
IJsthee is geen koud geworden thee. Het geheim ligt in het procedé van schokkoeling. De vers gekookte, drie keer sterk bereide vruchten- zwarte- of groene thee dient in een glas of kan welke grotendeels gevuld is met brokken ijs te worden gegoten. Door de hierboven genoemde schokreactie tussen heet en koud blijven de werkzame bestanddelen, kleur en in het bijzonder de aroma, volledig behouden.

Ingrediënten:
appel, ananas (suiker, ananas, antioxidant: citroenzuur), rozenbottel schil, kardemom, witte thee, groene thee, gember, kaneel, rode biet, aroma, blauwe korenbloemen (3%), peper


Hoe leuk is het om een theetje kado te, als los presentje of als kadopakketje
ontwerp en
realisatie: