Onze merken


IKSKINPERFECTION
100% natuurlijke huidverbetering speciaal geschikt voor de allergevoeligste huiden, eczeemhuiden en huiden die langdurige medicatie, bestraling e/o chemo (hebben) ondergaan.

lees verder
CENZAA
100% Natuurlijk huidverbeteringsmerk dat een combinatie heeft weten te leggen tussen huiverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness.

lees verder
ALPHA-H
Cosmeceutische huidverbetering met hoog geconcentreerde natuurlijke werkstoffen, waarbij gebruik gemaakt wordt van alle belangrijke huidvitamines i.c.m. fruitzuren en andere essentiële werkstoffen.

lees verder
LOVELI CARE
Het Nederlandse merk wat natuurlijke lichaamsverzorging brengt. Een uitgebreid assortiment van bodyverzorging, deodorants en zonbescherming en naar eigen zeggen 100% "troepvrij" zijn.

lees verder
INTELLIGENT SKIN THERAPY
100% Natuurlijke en biologische maskers en serums met maximaal effect en minimale belasting voor de huid en het milieu! Zo creëer je thuis je eigen spamoment!

lees verder
LED-LICHT THERAPIE
Onze Led-Lichttherapie is een klinisch bewezen, medisch erkende behandelmethode, geschikt voor alle huidtypes, leeftijden en huidtinten. De behandeling is niet-invasief en pijnloos.

lees verder

ontwerp en
realisatie: