Medikal treatments


Wanneer speciale zorg nodig is

Soms is er meer nodig om een huid te geven wat hij nodig heeft. Dat geldt zeker wanneer u klachten ervaart als eczeem, psoriasis, extreme (over)gevoeligheid van de huid. En zeker wanneer men door ziekte en zware medicatie door een lang traject moet gaan. Het is juist dan noodzakelijk om in contact te komen met producten die in harmonie werken met de huid, pure producten, zonder toevoegingen, die in staat zijn een huidbarrière weer in balans te brengen en uw huid met zachte, milde, maar wel daadkrachtige werkstoffen te behandelen.

Special Care maanden

De maanden februari, oktober en november staan in het teken van 'Cancer Awareness'. Tijdens deze maanden doen wij graag iets extra's voor deze kwetsbare doelgroep. Een huid die speciale zorg nodig heeft vraagt om speciale zachte en veilige producten.

Speciale huidzorg
Van een gevoelige en/of een eczeem huid kun je behoorlijk last ervaren, het lijkt soms of die huid niets kan verdragen en alsof niets werkt. Speciaal voor deze huidbeelden heeft IkSkinPerfection de Medikallijn.

lees verder
Huidzorg bij kanker, bestraling en/of chemo
Wanneer u zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat, gebeurt er veel met uw huid, daarom wilt u uw huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft uw huid rust en extra verzorging nodig, daarom loont het de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

lees verder
Facial Reflex Massage
Niet alle massages mogen gegeven worden wanneer u behandeld wordt voor kanker of chemo en/of bestraling ondergaat. Een uitzonder hierop vormt onze unieke Facial Reflex Massage.

lees verder
Onze Special Care producten
Speciaal ontworpen en veilig bevonden voor de meest kwetsbare huiden. Producten die alleen goed kunnen doen, zacht zijn voor de huid maar wel bijzonder effectief.

lees verder

ontwerp en
realisatie: