Online reserveren


[B]MOMENTEEL HANTEREN WIJ EEN KLANTENSTOP VOOR NAGELBEHANDELINGEN, M.U.V. GELLAK OP TEENNAGELS[/B]

Ons online boeken portaal is gemaakt met de nieuwste techniek, uw gegevens zijn daardoor nog beter beschermd, daar het voldoet aan de nieuwe AVG-wetgeving.

Hoe werkt het?
Het online boeken voor u als klant is zeer eenvoudig. Als u bij ons met uw e-mailadres al bekend bent, is het enige wat u hoeft te doen: kiezen voor de optie "WACHTWOORD OPVRAGEN". Het wachtwoord wordt direct aan u verzonden. U kunt vervolgens inloggen met uw emailadres als inlognaam en het toegestuurde wachtwoord als wachtwoord.

Lukt dit niet?
Als het niet lukt, kan het zijn dat u niet of met een andere e-mailadres bekend bent bij ons. Bel gerust, zodat wij het even voor u nakijken of kies voor de optie "REGISTREREN NIEUWE KLANT".


U krijgt bij inboeking een mailbevestiging en 24 uur voorafgaand aan uw behandeling een herinneringsmail en op de dag zelf een app. Voor annuleringen 48 uur voorafgaand aan de afspraak behouden wij ons het recht voor dat wij 50% van de behandeling in rekening mogen brengen. Bij afspraken die 24 uur voorafgaand geannuleerd worden zal 80% in rekening worden gebracht. Daarnaast krijgt u bij annulering de mogelijkheid om het te betalen bedrag om te zetten naar product aankoop, in dat geval koopt u voor de originele behandelprijs producten, zodoende lopen wij geen inkomsten mis en heeft u waar voor uw geld. Natuurlijk zullen wij altijd rekening houden met onvoorziene omstandigheden.
Voor afspraken die u vanaf 48 uur voorafgaand wilt wijzigen/afzeggen dient u altijd telefonisch contact met ons op te nemen!

Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn!


ontwerp en
realisatie: