VoetReflex


VoetReflex

VoetReflexmassage is een zeer ontspannende en aangename behandeling met een holistische kijk op het welzijn van de mens.
Deze eeuwenoude methode is afkomstig uit Azië en biedt vele gezondheidsvoordelen voor het lichaam.

Bij een voetreflexmassage oefenen we druk uit op specifieke drukpunten, waardoor zenuwen in je lijf een signaal zenden naar allerlei delen in je lichaam. Immers zijn onze voeten een blauwdruk van ons lichaam. Elk orgaan in ons lichaam is terug te vinden in de voeten, oren, gelaat en handen, zij weerspiegelen de reflexzones van onze organen, spieren, zenuwen, botten en weefsels.

Door druk uit te oefenen op deze punten kunnen energiedoorstromingen die verstoord zijn zich herstellen.
Middels het masseren van deze drukpunten op de voet, treedt in het lichaam het zelfgenezend vermogen in werking, de energiestroom van het lichaam wordt geactiveerd, de zuurstofopname wordt verbeterd, maar ook de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen.

In Azië is voetreflexmassage de meest voorkomende massage die ingezet wordt als behandeling bij:
slapeloosheid, rugpijn, hormonale klachten, hoofdpijn,
spijsverteringsproblemen, pijn in knie, voet en bij stress

Ook in onze westerse wereld heeft deze vorm van massage inmiddels zijn sporen verdiend.


Voordelen van Voetreflex

Voetreflexmassage is een krachtige tool om de energie in het lichaam te helpen harmoniseren en te herstellen. Ook als je geen klachten hebt is het een methode die je helpt om een diepe ontspanning te bereiken en je weer volledig op te laden.

In onze huidige samenleving speelt stress een grote rol bij het ontstaan van ziektebeelden en ziekteverzuim. Naar schatting zal binnen een paar jaar zeker 80% van het ziekteverzuim te wijten zijn aan (teveel) stress.
Ook wij zien dat in ons beroep terug aan de hedendaagse huidklachten. Ook (vroegtijdige) huidveroudering wordt negatief beïnvloed door stress.

Daarom past deze holistische aanpak ook heel mooi binnen onze behandelingen. immers een gezond lichaam geeft ook een gezonde huid. Niet voor niks zeggen we : "je huid weerspiegelt je gezondheid" en daarmee ook je huidgezondheid!

Daarnaast heeft een voetreflexmassage vele gezondheidsvoordelen bij:
* hoofdpijn
* slapeloosheid
* stress- en burn-out klachten
* emotionele disbalans
* huidproblemen en (vroegtijdige) huidveroudering
* energie- en bloedcirculatie en nog veel meer

Je kunt een voetreflexmassage ook heel mooi integreren als deelbehandeling bij b.v. je massage of schoonheidsbehandeling! Kies dan de 30 min. variant.

Behandelprijs
30 min. €45 (b.v. als deelmassage bij een behandeling)
60 min. €65


ontwerp en
realisatie: