Spa treatment
9 maart 2023
Heerlijk ontspannend en verzorgend, onze nieuwe voetenspa behandeling. Voeten zijn vaak een vergeten kindje, maar dragen wel elke dag de last van ons lichaam, schoeisel etc. Voeten beschikken tevens over veel drukpunten die, wanneer je ze masseert, een enorme ontlading geven aan ontspanning en het vrij stromen van energie.

lees verder
Glow treatment
3 januari 2023
'Glowing skin is always in'. Met onze nieuwe Glow Treatment voorzien we jouw huid gegarandeerd van een mooie glow.

lees verder
Skin Deal
1 januari 2023
Elke 6 weken hebben we een andere SKINDEAL voor jou! Het is een 60 minuten behandeling waarbij je na afloop altijd gratis product(en) meekrijgt om je huidconditie thuis te kunnen blijven ondersteunen.

lees verder
Your beauty's best
30 augustus 2022
Maak kennis met onze allernieuwste behandeling, waarbij we combinaties hebben gemaakt van al onze nieuwste technieken op gebied van huidverbetering en anti-aging.

lees verder
Led light facial
22 augustus 2022
Je huidconditie kunnen verbeteren door middel van licht, hoe mooi zou dat zijn?! Heel mooi en het kan en het is haalbaar ook! Sinds kort werken wij in de salon met het Déesse PRO LED Masker.

lees verder
Medikal SkinCare Specialist
1 september 2021
Op 28 augustus j.l. hebben wij onze opleiding tot Medikal SkinCare Specialist afgerond en behaald. Dit houdt in dat wij een speciale kwalificatie hebben voor de meest gevoelige huiden met eczeem, psoriasis, allergiegevoelige- en extreme droge huiden, maar ook voor huidzorg rondom kanker en zware (langdurige) medicatietrajecten.

lees verder
Top 3 beste Cenzaa huidexperts
15 juni 2018
15 juni j.l. was het dan eindelijk zover, de uitreiking van de Huidexpert Awards van Cenzaa. We zijn enorm trots om te kunnen melden dat we tot de 3 beste huidexperts van Zuid Nederland behoren.

lees verder
Alles over zon en zonbescherming
18 mei 2018
Het mooie weer is aantocht, dus er is weer een hoop te doen over zonbescherming. Wat smeer je nu wel en wat niet, en een spf50 is toch een sunblock? Daar wordt ik niet bruin van of... dat is dus ONZIN! Weet je wat spf betekent? En wat het verschil is?

lees verder

ontwerp en
realisatie: